KOSOVO 2.0

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht

  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të ketë dhe çka jo. Qëllimet kryesore të këtyre ndryshimeve në webfaqe ishin lehtësimi i vendosjes së logove, kategorizimi i drejtë i logove, dhe ndërveprimi i vizitorit me webfaqen duke shtuar module si blogun, sondazhet dhe top kontributorët e logove. Renditja e logove është ndryshuar krejtësisht që mundëson shfletimin dhe shkarkimin e shpejtë të logove direkt nga ballina e webfaqes pa pasur nevojë të hyni nëpër faqe të tjera, kërkimi i logove është shumë më i lehtë duke qenë se tani pjesa për kërkim ka vendin…

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!