American School of Kosova

Kompania: American School of Kosova
Telefoni: +381 38 22 72 77
Emaili: info@askosova.org
Kategoria:
Vendi:
Autori: Flakërim Ismani
Kontributori: Kushtrim Sogojeva
Shkarko (EPS)

American School of Kosova provides each student a diverse education in a safe, supportive environment that promotes self-discipline, motivation, and excellence in learning. The ASK team joins the parents and community to assist students in developing attitudes, skills and knowledge to become independent and self-sufficient adults. In this process, students will succeed both personally and professionally as they contribute responsibly to a global community and become proud citizens who will help others develop pride for the country of Kosova.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!