Aspot.info

Kompania: Aspot.info
Kategoria:
Vendi:
Autori: Albi Lamaj
Kontributori: Albi
Shkarko (AI)

Asport.info, është portali sportiv shqiptar që mbledh në vete zhvillimet sportive brenda e jashtë vendit, dhe jo vetëm. Portali ynë është konceptuar në atë mënyrë që të ofroj pasqyrime sa më objektive edhe sa më të shpejta të ngjarjeve sportive. Stafi ynë është i përbërë nga njerëz të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe të sakta.
Asport.info, është titulluar me këtë emër si akronim i fjalës “Albaniasport”.
Një ndër synimet tjera ka qenë nevoja që të shërbejmë lajme për kampionatet e Shqipërisë, Kosovës, dhe lajme rreth ekipeve shqiptare që garojnë në kampionatin maqedonas. Nuk do të mungojnë as lajmet e freskëta nga Kombëtarja, ku do të jeni çdoherë të informuar për ngjarjet edhe zhvillimet e fundit në të gjitha ekipet zingjirë të kombëtares (përfshirë edhe kombëtaren e femrave).
Në një portal si ky, nuk kishte se si të mungonte një rubrikë për legjionarët shqiptarë që luajnë nëpër kampionate të huaja. Sa i përket sportit ndërkombëtarë do të mundohemi t’i’ qasemi më ndryshe ndryshe nga ç’është parë deri më sot në fushën e portaleve sportive. Përveç futbollit, nuk do të mungojnë as sportet e tjera, me një fjalë do të ketë vend për secilin sportist, për secilën disiplinë sportive, për secilin klub, që përbën lajm, qoftë jashtë ose brenda atdheut.
Asport.info – adresa e sportit shqiptar!
Asport.info © 2012

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!