Banka Ekonomike

Kompania: Banka Ekonomike
Telefoni: +381 38 22 53 53
Emaili: info@bekonomike.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: Shyqeri Nimani
Kontributori: Kushtrim Sogojeva
Shkarko (EPS)

Banka Ekonomike është njëra ndër bankat e para të licensuara pas konfliktit në Kosovë. Qysh nga 28 Maj 2001, Banka Ekonomike i hapi dyert për klientët e saj dhe nga ajo kohë banka ka operuar me sukses. Sot, Banka Ekonomike ka një rrjet prej 40 zyrave bankare, që do të thotë se mbulon gjithë territorin e Kosovës.

Banka Ekonomike është bankë me kapital vendor, aksionerë të kësaj banke janë kompani të suksesshme vendore, me eksperiencë ndërkombëtare dhe vendore.

Banka Ekonomike është bankë e cila ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve me qëllim të plotësimit të nevojave të klientëve të saj.
Rrjeti prej 21 ATM-ve ju mundëson klientëve qasje 24 orë në ditë .

Me 31. mars .2010 asetet e Bankes Ekonomike kapin shumën prej 100,077,000 EURO , depozitat e klientëve janë 83,215,886.00 EURO, ndërsa portfolio e kredisë ka arritur në 72,737,015.00 EURO. Numri i klientëve të bankës është mbi 68.546

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!