D3 mobile

Kompania: D3 mobile
Telefoni: +38138500300
Kategoria:
Vendi:
Autori: /
Kontributori: Kushtrim Sogojeva
Shkarko (EPS)

Dukagjini Telecommunications LLC është ndërmarrja me e re e grupit Dukagjini. Si kompani e re në fushën e teknologjisë moderne, është e specializuar në fushën e komunikimit masiv, në përgjithësi, dhe telefonisë mobile, në veçanti. E themeluar në Dhjetor 2008, “D3 Mobile” është një zgjatim i grupit “Dukagjini” – ndër më eminetet në Kosovë dhe rajon.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!