Digjitale

Kompania: Digjitale
Telefoni: +386 (0) 49 689 811
Emaili: info@digjitale.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: Çelik Nimani
Kontributori: Çelik Nimani
Shkarko (1551)

Digjitale.com është një medium i pavarur i dedikuar tërësisht ofrimit të informacioneve ekskluzive prej komunitetit të ndërmarrësve dhe startups në Kosovë, Shqipëri e më gjerë, duke sjellë edhe profilizim të tyre, analiza të detajuara dhe përshkrim të produkteve/shërbimeve të tyre.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!