duffoDESIGN

Kompania: duffoDESIGN
Telefoni: 0499/385-003 & 049/245-009
Emaili: duffodesign-studio@hotmail.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: Armend Rushiti
Kontributori: duffoDESIGN
Shkarko (CDR)

duffoDESIGN // LOGO

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!