Duplex CLUB

Kompania: Duplex CLUB
Telefoni: +386 49 554 555
Emaili: info@duplexprishtina.com
Kontributori: Kushtrim Sogojeva
Shkarko (EPS)

The Club: with a main club area, 3 bars, a lounge room, a VIP lounge room, decorated entirely in high POSH STYLE, Duplex is set to be THE ULTIMATE ULTRA CLUB and its many private spaces provide atmosphere for every kind of taste and primary joyful time.

Events / Entertaining : since it’s launch, Duplex has enjoyed the opportunity to host many of the coolest, the most exclusive and the most high profile parties and events on the social scene. Duplex has hosted parties from organizations and individuals, photo shootings, fashion events etc., from day one Duplex represents a significant challenge. Duplex has aimed to deliver superlative service and flexibility, alongside unparalleled levels of technical support and expertise.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!