ELKA

Kompania: ELKA
Kategoria:
Vendi:
Autori: /
Kontributori: Kushtrim Sogojeva
Shkarko (EPS)

The company ELKA S.A was established in 1993, having as the main objective the import and distribution of its products to the market as well as the exclusive import and distribution of well-known brands, not only from the Balkans, but worldwide.

The only shareholder of the company is Mr. Lefter Kallo, who has managed it since when it was established.

In 2007 the company expanded its capital and carried out some very important investments with the construction of the pastry production factory, starting with the production line of Belino croissants and continuing later on with the production line of the Replay croissants..

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!