Ender Grafik Albania

Kompania: Ender Grafik Albania
Telefoni: +355662080200
Emaili: contact@endergrafik.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: Marin Bezatlliu
Kontributori: Elton Nallbani
Shkarko (796)

Ender Grafik eshte nje kompani e krijuar ne vitin 2008 ne shqiperi dhe merret pergjithesisht me Design, Web Design, Sherbime Compjuterike ( IT), Video Vfx, Spoote, Ambalazh, e shume sherbime te tjera, Ju Ofrojme Bashkepunim.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!