Gekos

Kompania: Gekos
Telefoni: +381 38 228 314
Emaili: info@gekosgroup.com
Autori: /
Kontributori: Kushtrim Sogojeva
Shkarko (EPS)

Gekos” is a private company established in 2001. It started its operation as authorized distributor and importer for cigarettes of the Imperial Tobacco portfolio (West, Davidoff, Gauloises, Boss, and Style) on the Kosovo market.
Nowadays, “Gekos” is one of the largest companies for distribution of tobacco products and alcoholic beverages in Kosovo

– all brands of Imperial Tobacco – Skopje (West, Davidoff, Gauloises, Boss and Style)
– Diageo – Guiness UDV ( Johnnie Walker, Smirnoff, Bailey’s, J&B)
– Hennessy & Moet ( Hennessy Cognac, Moet Chandon, Dom Perignon
– Ipko ( Telecommunication operator)

Totally 48 persons are employed in “Gekos”.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!