GET

Kompania: GET
Autori: projectGRAPHICS
Kontributori: projectGRAPHICS
Shkarko (EPS)

GET (Green Energy Technologies) apo Teknologjitë për Energji Ekologjike, është një kompani vendore e formuar me qëllim të ofrimit të mundësive të shfrytëzimit sa më të madh të pajisjeve për energji të ripërtrijshme si edhe për kursim dhe efiçiencë të energjisë.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!