GIZZI GROUP

Kompania: GIZZI GROUP
Telefoni: +38138552555
Emaili: info@gizzigroup.com
Kontributori: Kushtrim Sogojeva
Shkarko (EPS)

GIZZIGROUP është biznes familjar i themeluar në vitin 1996 nga Familja Thaçi përkatësisht Z. Riza Z. Thaçi. Ideja e emërimit të kompanisë sonë me emrin”GIZZI” lidhet me pseudonimin e vet pronarit i cili identifikohet qysh nga fëmijëria me këtë emër . GIZZIGROUP sotmenaxhohet nga Sokol dhe Jeton Thaçi.

Iniciativat e para në biznes datojnë qysh nga viti 1991. Në atë kohë, aktiviteti biznesor përfshinte sektorin e importit të produkteve ushqimore nga Rajoni dhe Evropa Perëndimore si dhe në lëmin e patundshmërisë.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!