Idea Design.cdr

Kompania: Idea Design.cdr
Telefoni: +377 44 63 69 95
Emaili: fitim-zajmi@hotmail.com
Webfaqja: idea-desig.tk
Kategoria:
Vendi:
Autori: Fitim Zajmi
Kontributori: Fitim Zajmi
Shkarko (CDR)

Reklama,Vizitkarta,Postera,Kalendar,Logo,Ftesa Dasmash,Dizajne të ndryshme etj.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!