KOSOVO 2.0

Kompania: KOSOVO 2.0
Telefoni: +381(0)38 733 523
Emaili: contact@kosovotwopointzero.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: KOSOVO 2.0
Kontributori: Sokol Loshi
Shkarko (EPS)

Kosovo 2.0 pulses with voices unfettered and unafraid. Interactive blogs, articles and multimedia bring the untold stories and views of your world and their world. Show yourself at www.kosovotwopointzero.com

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!