KS Besëlidhja Lezhë

Kompania: KS Besëlidhja Lezhë
Telefoni: 00393332639770
Emaili: info@ksbeselidhja.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: Armend Qushku
Kontributori: Armend Qushku
Shkarko (EPS)

Klubi Sportiv Besëlidhja, KS Besëlidhja është klub futbollistik shqiptar nga Lezha. Klubi u themelua më 17 nëntor të vitit 1930. Në vitin 1937 Besëlidhja ka debutuar për herë të parë në Superligë. Stadiumi i Besëlidhjes “Brian Filipi” ka një kapacitet prej 7.000 vëndesh.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!