Panther

Kompania: Panther
Kategoria:
Vendi:
Kontributori: osman
Shkarko (498)

PANTHER Security është kompani e përkushtuar të ju ofroj klientëve të vet zgjidhjet e duhura për nevojat e tyre për siguri, duke përfshire kombinimin e produkteve dhe shërbimeve të sigurisë.
Kompania është vendore e menaxhuar nga një personel I licencuar me standardet me te larta profesionale, dhe me përvoje me shume se 12 vjeçare në industrinë e shërbimeve te sigurimit. Kompania operon në tërë territorin e Kosovës, duke ofruar të gjitha shërbimet dhe produktet e sigurisë

SHERBIMET
SIGURIMIN FIZIK TË OBJEKTEVE
SIGURIMIN E PERSONAVE VIP
TRANSPORTIN E GJËRAVE ME VLERE(CIT)
SIGURI ELEKTRONIKE
SIGURIMIN E MANIFESTIMEVE

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!