Pastrimi Fjolla

Kompania: Pastrimi Fjolla
Telefoni: +386 (49) 160 568
Emaili: info@fidantahiri.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: Fidan S. Tahiri
Kontributori: tahiri92
Shkarko (AI)

SHERBIMET

1. Pastrimi si dhe mirmbajtjen e objekteve të ndryshme.

2. Pastrimin e xhamave dhe dritareve.

3. Pastrimin e dyshemeve te ndryshme
( qeramikes,laminatit,kockave )

4. Pastrimin e Kauqave.

5. Pastrimin e tepihave ( Transporti Falas )

6. Pastrimin e fasadave dhe mureve.

7. Pastrimin e njollave të ndryshme

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!