Qysh Me – Bo Gjithck

Kompania: Qysh Me – Bo Gjithck
Telefoni: +377 44 112 112
Emaili: info@qysh.me
Webfaqja: http://www.qysh.me
Kategoria:
Vendi:
Autori: Daki
Kontributori: Valon Badivuku
Shkarko (AI)

Qysh Me eshte nje Portal Edukativ qe mundeson informacione duke u bazuar ne pyetjen qe behet me se shpeshti “qysh me?”

Idea eshte qe t’i tregojme njeri tejtrit se “qysh me” i bo sendet e zakonshme deri tek ato me te komplikuarat.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!