RECURA FINANCIALS

Kompania: RECURA FINANCIALS
Telefoni: +381 (0)38 221 414
Emaili: info@recura.biz
Kategoria:
Vendi:
Autori: projectGRAPHICS
Kontributori: projectGRAPHICS
Shkarko (EPS)

RECURA Financials is a Kosovan based company providing services in the financial sector with a special focus on Kosovo, Albania and Macedonia. It is staffed by some of the best Kosovan experts in finance, business and economics educated in top UK and US business schools.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!