Sinalco

Kompania: Sinalco
Telefoni: +377 44 604 792
Emaili: info@sinalcokosova.com
Kategoria:
Vendi:
Kontributori: AceDroid
Shkarko (EPS)

SINALCO është një kompani Gjermane e cila prodhon pije jo-alkoholike prej vitit 1902. Sot kjo kompani e ka përfaqësinë edhe në Kosovë. Ndërmarrja Sinalco në Kosovë ka importuar pijen Sinalco nga Maqedonia prej 01/2009 deri 06/2011. Ndërsa nga Korriku i vitit 2011 ka filluar të prodhohet kjo pije në fabrikën Sinalco në Vrellë të Republikës së Kosovës dhe është ndaluar importi nga Maqedonia automatikisht.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!