SoftwareSolutions

Kompania: SoftwareSolutions
Telefoni: +46 76 4092390
Emaili: sm13294@gmail.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: Suejb Memeti
Kontributori: Suejb Memeti
Shkarko (CDR)

SoftwareSolutions është një kompani me shërbim të plotë për zhvillim dhe dizajnim te web-it, e cila ofron zgjidhje për web dhe mobil për ti ndihmuar klientët tanë që në mënyrë të suksesshme të plainifikojnë, krijojnë, mirmbajnë, reklamojnë dhe të jenë më profitabil në bizneset e tyre. Ne bashkveprojmë me klintët gjatë punës, duke na mundësuar realizimin e ideve të reja të klintëve deri në potencialin e tyre maksimal dhe ekzekutimin e çdo projekti nga koncepti e deri në publikim, pa marrë parasysh se a dëshironi te krijoni web faqe të re apo të ripërtrini web faqen aktuale, ne kemi veglat dhe resurset që ju nevoiten. Përpjekje shtesë do të jipet për tu siguruar që web faqja juaj është duke punuar si më mirë.
Përparsia jonë është në dizajnin grafik të ri dhe të freskët, arkitekturën solide të informimit dhe karakteristikat e dobishme dhe interaktive për web duke përdorur teknologjitë më të reja për zhvillim dhe dizajnim të web-it, teknika si menaxhim i avancuar i projekteve dhe grupe të fokusuara për të krijuar pikërisht atë që ju duhet.
SoftwareSolutions përdor kombinimin e Microsoft ASPX, Active Server Pages, SQL Server, PHP, HTML5, MySQL, JavaScript, CSS dhe web dizajn të ciltër për të krijuar faqe qē punojnë në cdo shfletues. Me integrimin e këtyre teknologjive në web faqen tuaj ju fitoni përfitime të rëndësishme mbi teknologjitë konvencionale.
Me pervojën dhe diturinë tonë ne ju ofrojmë fleksibilitetin që të krijoni atë që keni ëndërruar. Fokusi ynë është në krijimin e web faqeve me dizajn dhe pamje të qartë, ngarkim të shpejtë, navigim dhe plan (layout) që lejon vizitorët të gjejnë atë që ju duhet shpejt dhe lehtë.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!