STIKK

Kompania: STIKK
Kategoria:
Vendi:
Autori: projectGRAPHICS
Kontributori: projectGRAPHICS
Shkarko (EPS)

Shoqata e Teknologjisë së Informacionit dhe të Komunikimit të Kosovës (STIKK)do të ketë një rol qendror në stimulimin e rritjes dinamike të sektorit të TIK në Kosovë, duke hapur mundësi të reja dhe duke rritur aftësinë konkurruese të sektorit.

STIKK do të ndihmojë në krijimin e një mjedisi më të favorshëm për TIK duke përmirësuar standardet, mundësitë e arsimimit si dhe përmes avokimit në Qeveri në emër të anëtarëve të saj, si dhe për të siguruar atraktivitetin e sektorit ndaj bizneseve dhe investimeve të reja.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!