Crème de la Crème

Kompania: Crème de la Crème
Telefoni: +38649166777
Emaili: info@cremeprishtina.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: Faton Hasani
Kontributori: Dren Ukmata
Shkarko (4006)

Crème de la Crème ka qen bar-i dhe night club-i me i mire ne Prishtine. U dallu prej bareve tjera me muzike alternative dhe underground. Gjithashtu klientet dhe pronaret e kane zbukuru vendin edhe e kane kriju brendin ma te bukur te Prishtines. Sot Crème si grup mirret me evente dhe aktivitete sociale.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!