Flexograf – Flexographic Printing House

Kompania: Flexograf – Flexographic Printing House
Telefoni: +386 49 352 352
Emaili: info@flexograf.net
Kategoria:
Vendi:
Kontributori: albulena
Shkarko (4029)

Profesionalizmi në punë, dedikimi për kualitet dhe përkushtimi për klientët tanë janë veçoritë kryesore që e dallojnë Flexograf, si kompani që ofron shërbime të shtypit flexografik. Flexograf ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të shtypit të ambalazheve për produktet ushqimore, dhe jo-ushqimore.

Tek ne, ju jeni në adresën e duhur për të gjitha nevojat e shtypit flexografik.

Flexograf merret ekskluzivisht me printim të:

– Etiketave të shisheve plastike PET

– Ambalazheve plastike fleksibile për industrinë ushqimore (chipsa, biskota, çokollata, akullore, croissant, kikirike, arra, fruta te thara, makarona dhe drithëra, ambalazhe për kafe etj.)

– Ambalazheve plastike fleksibile për industritë e tjera jo-ushqimore (letra higjienike, salveta me aromë, peceta për bebe, letër kuzhine dhe tualeti, paketime për produkte sanitare, për detergjent pluhur etj.)

– Qeseve të vakumit dhe qeseve plastike për përdorim të ndryshme.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!