The White Tree

Kompania: The White Tree
Telefoni: +38649166777
Emaili: contact@whitetreehostel.com
Kategoria:
Vendi:
Autori: Faton Hasani
Kontributori: Dren Ukmata
Shkarko (4031)

The White Tree eshte hapur si rrjedhoje e nevojes se madhe per akomodim te turisteve nderkombetare me bugjet te ulet. The White Tree gjithashtu posedon terase te madhe me bar dhe eshte mrapa Crème de la Crème.

Shkrime Blogu

Ju prezantojmë verzionin e dytë

29 gusht blogimazhi
  Pas sukseseve dhe komenteve pozitive që mori logo.al, ne e pamë të arsyeshme që ta bëjmë një hulumtim të webfaqes se çka duhet të...

Top Kontributorët

195 Pr Solutions www.pr-solutions.com
173 albulena www.trokit.com
159 radle
32 Petrit Shala www.graphsix.com
27 AceDroid commons.wikimedia.org/wiki/user:AceDouble
18 Alban Gerguri www.trokit.com

Sondazh

Brendi me i mire ne industrine e Telekomunikacionit ne Kosove

Duke u ngarkuar...

Kyçja

Informatat e kyçjes nuk janë të sakta!